Врахування чинника соціального інтелекту в діловому спілкуванні працівників поліції - Харченко, С. В.; Kharchenko, S. V.; Svitlana Kharchenko (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.). –Харків, 2018. – С. 189-192, 2018)
Обґрунтовано необхідність розуміння поліцейськими особливостей відображення ситуації взаємодії різними верствами населення. Наведено особливості здібностей соціального інтелекту дітей різного віку, осіб з обмеженими можливостями, представниками деяких культур.

The need for police officers to reflect the situation of interaction between different sections of the population is grounded. Features of the abilities of social intelligence of children of different ages, persons with disabilities, representatives of certain cultures are given.

Обоснована необходимость понимания полицейскими особенностей отражения ситуации взаимодействия различными слоями населения. Приведены особенности способностей социального интеллекта детей разного возраста, лиц с ограниченными возможностями, представителями некоторых культур.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; соціальний інтелект; діти; особи з обмеженими можливостями; поліцейський; социальный интеллект; дети; лица с ограниченными возможностями; полицейский; social intelligence; children; people with disabilities; police officers