Роль психологічної ресурсності у межособистісних стосунках - Потапенко, В. В.; Potapenko, V. V. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.). - Харків, 2018. - С. 89 - 92, 2018)
В статті розкрита роль психологічної ресурсності у межособистісних стосунках.

The article reveals the role of psychological resourcefulness in interpersonal relationships.

В статье раскрыта роль психологической ресурсности в межличностных отношениях.
Потапенко В. В. Роль психологічної ресурсності у межособистісних стосунках / В. В. Потапенко // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків, 2018. - С. 89 - 92.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; психологічна ресурсність; межособистісні стосунки; психологическая ресурсность; межличностные отношения; psychological resource; interpersonal relationships