Доцільність уведення елементів кінестетичного та дискретного навантаження у стрілецькі вправи - Луценко, І. С.; Lutsenko, I. S.; Пабат, О. В.; Pabat, O. V.; Олег Пабат (Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану : зб. наук. пр. (м. Харків, 26 трав. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. - С. 203-205, 2022)
Зазначається, що введення елементів кінестетичного та дискретного навантаження у стрілецькі вправи надасть можливість зменшити вплив зовнішніх факторів на свідомість стрільця, навчить впевнено приймати правильні рішення у швидкоплинній обстановці.

It is noted that the introduction of elements of kinesthetic and discrete loading into shooting exercises will reduce the influence of external factors on the consciousness of the shooter, teach them to confidently make the right decisions in a fast environment.

Отмечается, что введение элементов кинестетической и дискретной нагрузки в стрелковые упражнения позволит уменьшить влияние внешних факторов на сознание стрелка, научит уверенно принимать правильные решения в быстротекущей обстановке.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вогнева підготовка; службова підготовка поліцейських; стрілецькі вправи; дискретне навантаження; кінестетичне навантаження; стрілець; ефект Струпа; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; огневая подготовка; служебная подготовка полицейских; стрелковые упражнения; дискретная нагрузка; кинестетическая нагрузка; стрелок; эффект Струпа; fire training; police training; shooting exercises; discrete load; kinesthetic load; shooter; Stroop effect