Загальні засади племінної справи в кінологічних підрозділах в Україні - Селюков, В. С.; Seliukov, V. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6690-6484 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 461-463., 2020)
Зазначено, що на всіх етапах здійснення племінної роботи важливим залишається якісний відбір племінних собак і дотримання правил утримання, розведення та вирощування потомства для подальшої службової діяльності. Отмечено, что на всех этапах осуществления племенной работы важным остается качественный отбор племенных собак и соблюдение правил содержания, разведения и выращивания потомства для дальнейшей служебной деятельности. It is noted that at all stages of breeding work, it is important to select breeding dogs and to comply with the rules for keeping, breeding and raising offspring for further service activities.
Селюков В. С. Загальні засади племінної справи в кінологічних підрозділах в Україні / В. С. Селюков // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін.; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 461-463.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кінологічні підрозділи; кинологические подразделения; cynological units; розведення службових собак; разведение служебных собак; service dog breeding; здійснення племінної роботи; осуществление племенной работы; breeding work; племінні собаки; племенные собаки; breeding dogs; службові собаки; служебные собаки; service dogs; кінологія; кинология; cynology; підготовка кінологів; подготовка кинологов; training of cynologists