Криміналістична розвідка як напрям слідчої та судово-експертної діяльності - Степанюк, Р. Л.; Stepaniuk, R. L.; Степанюк Руслан (Криміналістика та судова експертиза у ХХІ столітті : матеріали Всеукр. наук.-практ. семінару (м. Київ, 30 травня 2024 р.). - Київ : ДНДЕКЦ МВС України, 2024. - С. 213-215, 2024)
Розкрито особливості криміналістичної розвідки як напряму слідчої та судово-експертної діяльності.

The peculiarities of forensic intelligence as a direction of investigative and forensic activity are disclosed.

Раскрыты особенности криминалистической разведки как направления следственной и судебно-экспертной деятельности.
Keywords: криміналістика; криміналістична розвідка; слідча діяльність; судово-експертна діяльність; criminalistics; forensic intelligence; investigative activity; forensic expert activity; криминалистика; криминалистическая разведка; следственная деятельность; судебно-экспертная деятельность