Баланс як основа бухгалтерського обліку у інноваційній діяльності - Біліченко, А. В.; Bilichenko, A. V.; Сєвідова, І. О.; Sievidova, I. O.; Iryna Sievidova (Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14-15 берез. 2024 р.). - Харків, Держ. біотехнолог. ун-т, 2024. - С. 392-393, 2023)
Розкрито сутність балансу як основи бухгалтерського обліку у інноваційній діяльності. Зазначено, що баланс відіграє важливу роль в системі фінансової звітності підприємства.

The essence of the balance as the basis of accounting in innovative activity is revealed. It is noted that the balance sheet plays an important role in the company's financial reporting system.

Раскрыта сущность баланса как базы бухгалтерского учета в инновационной деятельности. Отмечено, что баланс играет немаловажную роль в системе финансовой отчетности предприятия.
Keywords: економіка; баланс; бухгалтерський облік; інноваційна діяльність; інновації; balance; accounting; бухгалтерский учет