Джерела криміналістичної інформації про механізм злочину - Щербаковський, М. Г.; Shcherbakovskyi, M. H.; Михайло Щербаковський (Вісник Університету внутрішніх справ. - 1996. - Вип.1. - С. 36-44, 1996)
В статті розглянуто природу і види джерел криміналістичної інформації. Розкрито сутність системи механізму вчинення злочину.

The author of the article has studied the nature and types of sources of forensic information. The essence of the mechanism of the crime commission has been revealed.

В статье рассмотрены природа и виды источников криминалистической информации. Раскрыта сущность системы механизма совершения преступления.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; криміналістична інформація; criminalistic information; криминалистическая информация; джерела криміналістичної інформації; источники криминалистической информации; механізм злочину; механизм преступления; mechanism of a crime