Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання - ХНУВС; Kharkiv National University of Internal Affairs; Інститут психології імені Г. С. Костюка Національної академії педагогічних наук України; Консультативна місія Європейського Союзу в Україні (Харків: ХНУВС, 2017. – 240 с., 2017)
У матеріалах конференції окреслено найбільш актуальні проблеми взаємодії психологічної науки та різних галузей права; представлено широкий спектр наукових розробок вітчизняних та зарубіжних дослідників з питань упровадження психологічних знань в юридичну сферу. Роботи провідних науковців з Азербайджану, Великобританії, Грузії, Литви, Македонії, Нідерландів, Росії, Узбекистану, України, Фінляндії розв’язують сучасні проблеми юридичної, соціальної, педагогічної, вікової психології, права, кримінології, соціології тощо.

В материалах конференции обозначены наиболее актуальные проблемы взаимодействия психологической науки и различных отраслей права; представлен широкий спектр научных разработок отечественных и зарубежных исследователей по вопросам внедрения психологических знаний в юридическую сферу. Работы ведущих ученых из Азербайджана, Великобритании, Грузии, Литвы, Македонии, Нидерландов, России, Узбекистана, Украины, Финляндии решают современные проблемы юридической, социальной, педагогической, возрастной психологии, права, криминологии, социологии и др. наук.
Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам’яті професора С. П. Бочарової
Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: зб. тез доп. міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Ін-т психології ім. Г. С. Костюка Нац. акад. пед. наук України ; Консультат. місія Європейського Союзу в Україні. – Харків : ХНУВС, 2017. – 240 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Психологія. Рsychology. Психология; особистість; личность; personality; суспільство; общество; society; Юридичні науки. Правоохоронна діяльність. Law sciences. Law enforcement. Юридические науки. Правоохранительная деятельность; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; 100-річчя підготовки охоронців правопорядку в Харкові