Господарський договір промислового підприємства - Сідей, О. В.; Sidei, O. V. (Форум права. – 2013. – № 4. – С. 381–383, 2013)
Виконано аналіз договірних відносин на промисловому підприємстві. Розглянуто основну форму реалізації господарських зобов’язань – господарський договір. Досліджено поняття, принципи укладання та види господарських договорів на промисловому підприємстві.

The article is devoted to of contractual relations on the industrial enterprises. Consider the basic form of the realization of economic obligations – business contract. Concepts, principles and types of concluding commercial contracts in industrial enterprises are investigation.

Выполнен анализ договорных отношений на промышленном предприятии. Рассмотрена основная форма реализации хозяйственных обязательств – хозяйственный договор. Исследованы понятия, принципы составления и виды хозяйственных договоров на промышленном предприятии.
The Contractual Legal Relations on Industrial Enterprises
Хозяйственный договор промышленного предприятия
Сідей, О. В. Господарський договір промислового підприємства [Електронний ресурс] / О. В. Сідей // Форум права. – 2013. – № 4. – С. 381–383 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2013_4_65.pdf.
Сідей О. В. "Господарський договір промислового підприємства." Форум права 4 (2013): 381–383.
Keywords: Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; промислове підприємство; господарський договір; господарські правовідносини; господарські зобов’язання; договірні зобов’язання; промышленное предприятие; хозяйственные обязательства; хозяйственные правоотношения; договорные обязательства; contractual legal relations; industrial enterprises