Правове регулювання державно-службових відносин в поліції Німеччини - Проневич, О. С.; Pronevych, O. S. (Право і безпека. - 2011. - № 3 (40). - С. 17-21, 2011)
З’ясовано специфіку правового регулювання державно-службових відносин у поліції Німеччини. Особливу увагу приділено аналізу правового статусу «чиновників виконавчого органу поліції», форма зайнятості яких містить ознаки службових відносин адміністративноправового характеру.

The specific of legal regulation of state and official relations in German police is found out. Particular attention is paid to the analysis of the legal status «officials of the executive body of the police», which form of employment has features of official relations of administrative and legal nature.

Определена специфика правового регулирования государственно-служебных отношений в полиции Германии. Особое внимание уделено анализу правового статуса «чиновников исполнительного органа полиции», форма занятости которых признаки служебных отношений административно-правового характера.
Legal regulation of state and official relations in German Police
Правовое регулирование государственно-служебных отношений в полиции Германии
Keywords: правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование; зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт; державно-службові відносини; civil service relations; государственно-служебные отношения; поліція; police; полиция; Німеччина; Germany; Германия