Фінансування МВС України та пов’язані з цим проблеми реформування його як системи - Зозуля, І. В.; Zozulia, I. V.; Зозуля Ігор (Форум права. - 2007. - № 1. – С.70- 88, 2007)
Виконаний аналіз бюджетного забезпечення фінансування системи МВС України щодо динаміки та достатності надходження коштів на потреби забезпечення її належної діяльності й подальшого розвитку та з’ясуванні реального стану справ у питанні порядкування спрямованими коштами.

The analysis of budgetary maintenance of financing in system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine concerning dynamics and sufficiency in receipt of means for needs of maintenance its appropriate activity and definitions of a real state of affairs in a question of use by the directed means.

Выполнен анализ бюджетного обеспечения финансирования системы МВД Украины относительно динамики и достаточности поступления средств на нужды обеспечения ее надлежащей деятельности и дальнейшего развития и выяснения реального состояния дел в вопросе распоряжения направленными средствами.
Financing Ministry of Internal Affairs of Ukraine and connected with it problems of reforming it as systems
Финансирование МВД Украины и связанные с этим проблемы реформирования его как системы
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Міністерство внутрішніх справ України; фінансування; реформування МВС; Министерство внутренних дел Украины; финансирование; реформирование МВД; Ministry of Internal Affairs of Ukraine; reform of the Ministry of Internal Affairs; financial providing; бюджетне забезпечення; budget providing; бюджетное обеспечение; 1991-2007