Процедури добору та прийняття на державну службу в органи Державної пенітенціарної служби - Лісіцков, О. В.; Lisitskov, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 2 (57). – С. 402-409, 2012)
Звернуто увагу на процедури добору та прийняття на державну службу в органи державної пенітенціарної служби, а також виокремлено їх етапи. Наголошено на недосконалості діючого законодавства та запропоновано шляхи її вирішення. Attention to procedures of selection and acceptance on government service in the organs of government penitentiary service is paid, and also their stages are distinguished. Imperfection of current legislation is marked and the ways of their decision are offered. Обращено внимание на процедуры отбора и принятия на государственную службу в органы государственной пенитенциарной службы, а также выделены их этапы. Отмечено несовершенство действующего законодательства и предложены пути их решения.
Procedures for selection and admission to the civil service of the State Penitentiary Service
Процедуры отбора и принятия на государственную службу в органы Государственной пенитенциарной службы
Лісіцков, О. В. Процедури добору та прийняття на державну службу в органи Державної пенітенціарної служби / О. В. Лісіцков // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 2 (57). – С. 402-409.
Keywords: Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державна пенітенціарна служба України; Государственная пенитерциальная служба Украины; State Penitentiary Service of Ukraine; прийняття на державну службу; принятия на государственную службу; acceptance on government service; професійний психологічний відбір; профессиональный психологический отбор; professional psychological selection