Громадське формування як одна з форм взаємодії населення та Національної поліції у справі забезпечення публічного порядку на прикладі Харківської області - Голуб, М. В.; Holub, M. V.; ORSID: http://orsid. org/0000-0002-5257-081X (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 10-12, 2020)
Доводиться, що одним з важливіших завдань Національної поліції є забезпечення належного стану публічного порядку і публічної безпеки, а також організація дієвої і ефективної взаємодії та співпраці з населенням, що є обов’язковою умовою досягнення позитивних зрушень в боротьбі зі злочинністю

It turns out that the most important task of the police is to ensure the proper state of public order and public safety, as well as the organization of effective and efficient interaction and cooperation with the population, which is a prerequisite for achieving positive progress in the fight against crime

Доказывается, что одной из важнейших задач Национальной полиции является обеспечение надлежащего состояния публичного порядка и публичной безопасности, а также организация действенного и эффективного взаимодействия и сотрудничества с населением, что является обязательным условием достижения положительных сдвигов в борьбе с преступностью
Голуб, М. В. Громадське формування як одна з форм взаємодії населення та Національної поліції у справі забезпечення публічного порядку на прикладі Харківської області / Микола Голуб // 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 10-12
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; правоохоронні органи; Національна поліця; населення; взаємодія; охорона громадського порядку; Харківська область; law enforcement agencies; National Police; population; interaction; protection of public order; Kharkiv region; правоохранительные органы; Национальная полиция; население; взаимодействие; охрана общественного порядка; Харьковская область