Деякі особливості використання судово-криміналістичних експертиз у злочинах проти працівників правоохоронних органів - Гусєва, В. О.; Husieva, V. O.; Vlada Husieva (Теорія і практика судової експертизи і криміналістики: зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. з нагоди 85-річчя д-ра юрид. наук, проф. Ніни Іванівни Клименко (м. Київ, 27 лют. 2018 р.). – Київ - Маріуполь, 2018. – С. 94-96, 2018)
У тезах доповіді визначені деякі особливості використання судово-криміналістичних експертиз у злочинах проти працівників правоохоронних органів.

In the theses of the report, some features of the use of forensic examinations in crimes against law enforcement officers are identified.

В тезисах доклада определены некоторые особенности использования судебно-криминалистических экспертиз в преступлениях против сотрудников правоохранительных органов.
Гусєва, В. О. Деякі особливості використання судово-криміналістичних експертиз у злочинах проти працівників правоохоронних органів / В. О. Гусєва // Теорія і практика судової експертизи і криміналістики: зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. з нагоди 85-річчя д-ра юрид. наук, проф. Ніни Іванівни Клименко (м. Київ, 27 лют. 2018 р.) / Приват. вищ. навч. заклад «Європейський університет», Донец. держ. ун-т управління, ГО «Фундація науковців та освітян» (ESF). – Київ - Маріуполь, 2018. – С. 94-96.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; злочини проти працівників правоохоронних органів; судово-криміналістичні експертизи; розслідування злочинів; правоохоронні органи; преступления против сотрудников правоохранительных органов; правоохранительные органы; судебно-криминалистические экспертизы; расследование преступлений; crimes against law enforcement officers; crime investigation; forensic examination