Правові основи професійної підготовки персоналу ОВС - Аксютін, О. Б.; Aksiutin, O. B. (Форум права. - 2008. - № 1. – С. 11-17, 2008)
Щодо удосконалення правових основ професійної підготовки персоналу ОВС виконаний аналіз категорійного апарату, класифікація правових актів та досліджені шляхи удосконалення професійної підготовки персоналу ОВС. Concerning improvement of legal bases of vocational training of personnel Lawenforcement body the analysis category the device is executed, classification of legal certificates and ways of improvement of vocational training of personnel Law-enforcement body are investigated. В отношении усовершенствования правовых основ профессиональной подготовки персонала ОВД выполнен анализ категорийного аппарата, классификация правовых актов и исследованы пути усовершенствования профессиональной подготовки персонала ОВД.
Legal of a basis for vocational training of personnel in Law-enforcement body
Правовые основы профессиональной подготовки персонала ОВД
Аксютін, О.Б. Правові основи професійної підготовки персоналу ОВС [Електронний ресурс] // Форум права. - 2008. - № 1. – С. 11-17. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2008-1/08aobppo.pdf. Аксютін О. Б. "Правові основи професійної підготовки персоналу ОВС." Форум права 1 (2008): 11-17.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; професійна підготовка; профессиональная подготовка; professional training