Проведення корекційних робіт з особами, які вчинили насильство в сім’ї та їх родинах - Томусякова, І. І.; Tomusiakova, I. I. (Право.ua. – 2014. – № 1. – С. 95-99, 2014)
У статті визначається поняття корекційної роботи. Розглядаються питання щодо ефективності її проведення для запобігання та протидії насильства в сім’ї. Проаналізовано основний підхід компетентних фахівців в цих проблемах. Пропонуються окремі заходи для вирішення проблем протидії насильству в сім’ї.

The article defines the concept of correctional work. The questions of the effectiveness of its implementation in order to prevent and to resist domestic violence are considered. The basic approaches of competent professionals in these problems were analyzed. Certain measures for solving the problems of the domestic violence were proposed.

В статье определяется понятие коррекционной работы. Рассматриваются вопросы эффективности ее проведения для предотвращения и противодействия насилию в семье. Проанализирован основной подход компетентных специалистов в этих проблемах. Предлагаются отдельные мероприятия для решения проблем противодействия насилию в семье.
Томусякова, І. І. Проведення корекційних робіт з особами, які вчинили насильство в сім’ї та їх родинах / Томусякова Ірина Іванівна // Право.ua. – 2014. – № 1. – С. 95-99.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корекційна робота; коррекционная работа; корекційна программа; коррекционная программа; насильство в сім’ї; насилие в семье; сім’я; запобігання насильству в сім’ї; насильство; violence; family; family violence; насилие; насилие в семье; domestic violence