Regarding the types of administrative procedure in the USA - Markova, O. O.; Маркова, О. О.; Olena Markova (Правова наука і державотворення в Україні в контексті інтеграційних процесів: матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 19-20 трав. 2023 р.). – Суми, 2023. – С. 67-68, 2023)
У цій роботі подано огляд різних видів адміністративної процедури в США.

This work presents an overview of various types of administrative procedure in the USA.

В данной работе представлен обзор различных видов административных процедур в США.
Keywords: USA; США; administrative procedure; адміністративна процедура; административная процедура