Класифікація принципів адміністративних проваджень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно - Пономарьова, Я. О.; Ponomarova, Ya. O. (Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 99-102, 2012)
Проаналізовано наукові праці, присвячених питанню визначення класифікації принципів адміністративних проваджень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно. Особливу увагу приділено визначенню поняття принципів у цій сфері, а також переліку загальних та особливих принципів адміністративних проваджень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

The analysis of scientific papers devoted to the issue of determining the classification of the principles of administrative procedures of state registration of the merchandise rights to real estate is made. Special attention is paid to the definition of the principles in this area, as well as a list of general and specific principles of the administrative procedures of state registration of the merchandise rights to real estate.

Проанализированы научные труды, посвященные вопросу определения классификации принципов административных производств из государственной регистрации вещевых прав на недвижимое имущество. Особое внимание уделено определению понятия принципов в этой сфере, а также перечню общих и особых принципов административных производств из государственной регистрации вещевых прав на недвижимое имущество.
Classification of the principles of administrative procedures of state registration of the merchandise rights to real estate
Классификация принципов административных производств из государственной регистрации вещевых прав на недвижимое имущество
Keywords: принципи; principles; принципы; адміністративне провадження; administrative proceedings; административное производство; державна реєстрація; state registration; государственная регистрация; речові права на нерухоме майно; real property rights; вещные права на недвижимое имущество