Проблемні питання співвідношення кримінального і кримінального процесуального законодавства при застосуванні примусових заходів медичного характеру - Туренко, Д. В.; Turenko, D. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2020. - № 2 (89). - С. 258-270, 2020)
Метою дослідження є аналіз співвідношення кримінального і кримінального процесуального законодавства у практичній діяльності при можливому застосуванні судом примусових заходів медичного характеру, спрямованих на виконання завдань кримінального провадження.

The purpose of the study is to analyze the ratio of criminal and of the criminal procedural legislation in practical activity at possible application by court of the compulsory measures of medical character directed on performance of tasks of criminal proceedings.

Целью исследования является анализ соотношения уголовного и уголовного процессуального законодательства в практической деятельности при возможном применении судом принудительных мер медицинского характера, направленных на выполнение задач уголовного производства.
Problematic issues of Criminal and Criminal Procedural Legislation in Applying Coercive Medical Measures
Проблемные вопросы соотношения уголовного и уголовного процессуального законодательства при применении принудительных мер медицинского характера
Туренко, Д. В. Проблемні питання співвідношення кримінального і кримінального процесуального законодавства при застосуванні примусових заходів медичного характеру / Дар'я Вікторівна Туренко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2020. - № 2 (89). - С. 258-270. - DOI: https://doi.org/10.32631/v.2020.2.24.
Туренко , Д. В. (2020) «Проблемні питання співвідношення кримінального і кримінального процесуального законодавства при застосуванні примусових заходів медичного характеру», Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 89(2), с. 258-270. doi: 10.32631/v.2020.2.24.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; співвідношення; соотношение; correlation; законодавство; законодательство; legislation; примусові заходи медичного характеру; принудительные меры медицинского характера; coercive measures of a medical nature; неосудна особа; невменяемое лицо; insane person; кримінальна відповідальність; уголовная ответственность; criminal responsibility