Надання психологічної підтримки дітей як напрямок діяльності поліції в умовах воєнного стану - Тимофієнко, І. О.; Tymofiienko, I. O. (Захист прав дитини в умовах військової агресії : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 23 черв. 2022 р.). – Одеса : Вид-во «Юридика», 2023. – С. 272-274, 2023)
Тема надання психологічної підтримки дітям в умовах воєнного стану є дуже актуальною та має велике значення для військових, правоохоронних та державних органів в умовах повномасштабного вторгнення росії на територію України.

The topic of providing psychological support to children in the conditions of martial law is very relevant and of great importance for the military, law enforcement and state bodies in the conditions of the full-scale invasion of Russia on the territory of Ukraine.

Тема предоставления психологической поддержки детям в условиях военного положения очень актуальна и имеет большое значение для военных, правоохранительных и государственных органов в условиях полномасштабного вторжения России на территорию Украины.
Keywords: Україна; умови воєнного стану; поліція; надання психологічної підтримки дітей; психологічна підтримка; Ukraine; martial law conditions; police; psychological support; діти; children; Украина; условия военного положения; полиция; психологическая поддержка; дети