Структура методики розслідування злочинів у сфері службової діяльності - Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Пчеліна Оксана Василівна (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер.: Юриспруденція. - 2014. - № 10-2, т. 2. - С. 122-125, 2014)
У статті аналізуються наукові підходи до визначення структурних елементів окремих криміналістичних методик розслідування злочинів. Автором запропонована структура методики розслідування злочинів у сфері службової діяльності.

The scientific approaches for determination of structural elements of single criminalistical methods of investigating crimes. The author offers the structure of methods of investigating crimes related to service activity.

В статье проанализированы научные подходы к определению структурных элементов частных криминалистических методик расследования преступлений. Автором предложена структура методики расследования преступлений в сфере служебной деятельности.
The structure of methods of investigating crimes related to service activity
Структура методики расследования преступлений в сфере служебной деятельности
Keywords: методика розслідування злочинів; злочини у сфері службової діяльності; структура; криміналістична характеристика злочинів; етапи розслідування; methods of investigating crimes; crimes related to service activity; criminalistical characteristic of crimes; stages of investigation; методика расследования преступлений; преступления в сфере служебной деятельности; криминалистическая характеристика преступлений; этапы расследования