The fight against corruption as a factor in improving the national security of Ukraine - Malska, M. I.; Мальська, М. І. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 159-160, 2025)
Відзначено, що у контексті національної безпеки боротьба з корупцією має вирішальне значення для забезпечення стабільності, економічного розвитку та здатності країни ефективно протистояти зовнішнім загрозам.

It was noted that in the context of national security, the fight against corruption is crucial for ensuring stability, economic development, and the country's ability to effectively confront external threats.
Keywords: Україна; корупція; боротьба з корупцією; національна безпека; Ukraine; corruption; fight against corruption; national security