Професіоналізм педагога як фактор підвищення ефективності дистанційного навчання - Тюріна, В. О.; Tiurina, V. O. (Вісник Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля. Серія: Педагогіка і психологія. - 2012. - № 2 (4). - С. 84-87, 2012)
У статті визначено особливості професійної діяльності педагога в умовах дистанційного навчання та вплив професіоналізму на його ефективність.

Certain peculiarities of teacher’s professional activities in the conditions of distance education and the influence of professionalism on its efficiency are discussed.

Определены особенности профессиональной деятельности педагога в условиях дистанционного обучения и влияние профессионализма на его эффективность
Keywords: професіоналізм педагога; дистанційне навчання; ефективність; professionalism of the teacher; distance education; efficiency; профессионализм педагога; дистанционное обучение; эффективность