Нові підходи до застосування сонячної енергетики в об’єктах житлових будівель - Кирилова , А. С.; Kyrylova, A. S. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 137-140, 2023)
Розглянуто можливість використання сонячної енергетики для автономного живлення об’єктів житлових будівель за допомогою даху, який побудований з сонячних панелей та акумулятору високої ємності з вбудованим інвертором на прикладі Tesla PowerWall 2.

The possibility of using solar energy for autonomous power supply of residential buildings with the help of a roof built from solar panels and a high-capacity battery is considered containers with a built-in inverter using the Tesla PowerWall 2 as an example.

Рассмотрена возможность использования солнечной энергетики для автономного питания объектов жилых зданий с помощью крыши, построенной из солнечных панелей и аккумулятора высокой емкости со встроенным инвертором на примере Tesla PowerWall 2.
Keywords: джерела енергії; energy sources; источники энергии; сонячна енергетика; solar energy; солнечная энергетика; акумулятор Tesla Powerwall 2.0; Tesla Powerwall 2.0 battery; аккумулятор Tesla Powerwall 2.0; автономне живлення; autonomous power supply; автономное питание