Рішення слідчого про притягнення особи як обвинуваченого - Кузьмінова, В. Ю.; Kuzminova, V. Yu. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2008.- Вип.40.- С. 138 - 142, 2008)
Проаналізовано рішення слідчого про притягнення особи як обвинувачуваного. Розглянуто поняття, підстави притягнення як обвинуваченого, порядок та строки пред’явлення обвинувачення. Надано рекомендації законодавчого вирішення проблеми. Проанализировано решение следователя о привлечении лица в качестве обвиняемого. Рассмотрены понятие, основания привлечения в качестве обвиняемого, порядок и сроки предъявления обвинения. Даны рекомендации законодательного решения проблемы. The decision of the investigator on bringing the person as the accused is analyzed. The concepts, grounds for bringing as a defendant, the procedure and terms of filing charges are considered. Legislative solutions to the problem are provided.
Кузьмінова, В. Ю. Рішення слідчого про притягнення особи як обвинуваченого / В. Ю. Кузьмінова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2008.- Вип. 40.- С. 138 - 142
Keywords: слідчий; следователь; рішення слідчого; решение следователя; обвинувачуваний; обвиняемый; допит обвинуваченого; допрос обвиняемого; кримінально-процесуальний закон; уголовно - процессуальный закон