Особливості підготовки поліцейських в умовах реформування системи МВС України - ХНУВС; Kharkiv National University of Internal Affairs; Департамент патрульної поліції України; Кафедра спеціальної фізичної підготовки (Харків : ХНУВС, 2016. – 175 с., 2016)
До збірника увійшли роботи науковців, правоохоронців-практиків, ад’юнктів, аспірантів, курсантів, студентів, викладачів вищих навчальних закладів, присвячені проблемам та перспективам професійної підготовки поліцейських в умовах реформування системи МВС України. Збірник буде корисним для науковців, правоохоронців- практиків, ад’юнктів, аспірантів, курсантів, студентів, викладачів ВНЗ.

Ministry of Internal Affairs of Ukraine The collection includes the works of scholars, law enforcement practitioners, post-graduate students, cadets, students, University professors on the problems and perspectives of police training in terms of reforming the Ministry of Internal Affairs of Ukraine. The collection will be useful for researchers, law enforcement practitioners, post-graduate students, cadets, students, University professors.

В сборник вошли работы ученых, правоохранителей- практиков, адъюнктов, аспирантов, курсантов, студентов, преподавателей высших учебных заведений, посвященные проблемам и перспективам профессиональной подготовки полицейских в условиях реформирования системы МВД Украина. Сборник будет полезен для ученых, правоохранителей- практиков, адъюнктов, аспирантов, курсантов, студентов, преподавателей вузов.
зб. матеріалів I міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 20 трав. 2016 р.
Особливості підготовки поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів I міжнар. наук.-практ. конф.( м. Харків, 20 трав. 2016 р.) / МВС України, Департамент патрул. поліції України ; Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. спец. фіз. підготовки. – Харків : ХНУВС, 2016. – 175 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; Internal Affairs Agencies of Ukraine; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; органы внутренних дел; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; police; поліція; полиция; профессиональная подготовка; професійна підготовка