Поняття та ознаки конституційного права громадянина України на соціальний захист - Бабкова, Т. В.; Babkova, T.V. (Форум права. – 2013. – № 4. – С. 17–23, 2013)
Проведено аналіз нормативно-правового закріплення права громадянина України на соціальний захист. Встановлено та охарактеризовано ознаки цього конституційного права. На підставі визначених ознак запропоновано авторське визначення поняття права громадянина України на соціальний захист.

The analysis of regulatory Vesting Ukrainian citizen to social protection was made. Established and characterized features of the constitutional law. On the basis of certain characteristics proposed copyright definition of the rights of citizens of Ukraine on social protection.

Проведен анализ нормативно-правового закрепления права гражданина Украины на социальную защиту. Установлены и охарактеризованы признаки данного конституционного права. На основании определенных признаков предложено авторское определение понятия права гражданина Украины на социальную защиту.
Concept and Features of the Constitutional Rights of the Citizen Ukraine on the Social Protection
Понятие и признаки конституционного права гражданина Украины на социальную защиту
Бабкова Т. В. Поняття та ознаки конституційного права громадянина України на соціальний захист [Електронний ресурс] / Т. В. Бабкова // Форум права. – 2013. – № 4. – С. 17–23 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2013_4_5.pdf.
Бабкова Т. В. "Поняття та ознаки конституційного права громадянина України на соціальний захист." Форум права 4 (2013): 17–23.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; соціальні права; право громадянина на соціальний захист; ознаки прав і свобод; социальные права; право гражданина на социальную защиту; признаки прав и свобод; rights of the social protection