Особливості розслідування злочинів, пов’язаних з порушенням права законного володіння державною власністю - Амеліна, О. Ю.; Amelina, O. Yu. (Форум права. – 2009. – № 3. – С. 14–18, 2009)
Завдяки використанню спеціальних методів судової експертизи запропоновані практичні шляхи успішного розслідування злочину проти державної власності, що потребує зміни деяких норм чинного законодавства України, які не перешкоджали вчиненню цього злочину.

Thanks to special methods of judicial examination ways of successful investigation of a crime against a state ownership that demands change of some norms of the current legislation of Ukraine which did not interfere with fulfillment of this crime are offered.

Благодаря использованию специальных методов судебной экспертизы предложены пути успешного расследования преступления против государственной собственности, что требует изменения некоторых норм действующего законодательства Украины, которые не препятствовали совершению этого преступления.
Feature of Investigation of the Crimes Connected With Infringement of the Right of Lawful Possession of a State Ownership
Особенности расследования преступлений, связанных с нарушением права законного владения государственной собственности
Амеліна , О. Ю. Особливості розслідування злочинів, пов’язаних з порушенням права законного володіння державною власністю [Електронний ресурс] / О. Ю. Амеліна // Форум права. – 2009. – № 3. – С. 14–18 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/FP/2009-3/09aojvdv.pdf.
Амеліна О. Ю. "Особливості розслідування злочинів, пов’язаних з порушенням права законного володіння державною власністю."Форум права 3 (2009): 14-18.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розслідування злочинів; расследование преступлений; investigation of crimes; судовий експерт; forensic expert; судебный эксперт; порушення права володіння, користування і розпорядження державним майном; нарушение права владения, пользования и распоряжения государственным имуществом; державне майно; государственное имущество; судова експертиза; судебная экспертиза; forensic examination