Проблемні питання впровадження інформаційних технологій в освітній процес ЗВО України, які здійснюють підготовку кадрів для Національної поліції - Салманова, О. Ю.; Salmanova, O. Y.; Марчук, М. В.; Marchuk, M. V.; Olena Salmanova (Захист та дотримання прав громадян органами Національної поліції України в умовах воєнного стану : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 7 груд. 2022 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2022. – С. 169-171, 2022)
Наголошено, щоб виконувати свої функціональні обов’язки на належному рівні, працівник поліції зобов’язаний мати досить високий рівень інформаційної компетентності. І одним з основних напрямків щодо виконання цього завдання є належна професійна підготовка у закладах вищої освіти системи МВС України, формування у кожного курсанта або слухача навиків ефективного впровадження можливостей інформаційних технологій в свою подальшу професійну діяльність.

It was emphasized that in order to perform their functional duties at the proper level, a police officer must have a fairly high level of information competence. And one of the main directions for the implementation of this task is proper professional training in higher education institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine, the formation of skills in each cadet or trainee to effectively implement the possibilities of information technologies in their further professional activities.

Отмечено, чтобы выполнять свои функциональные обязанности на должном уровне работник полиции обязан иметь достаточно высокий уровень информационной компетентности. И одним из основных направлений выполнения этой задачи является надлежащая профессиональная подготовка в учреждениях высшего образования системы МВД Украины, формирование у каждого курсанта или слушателя навыков эффективного внедрения возможностей информационных технологий в свою дальнейшую профессиональную деятельность.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; institutions of higher education with specific study conditions; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; інформаційні технології; information technology; информационные технологии; підготовка кадрів; personnel training; подготовка кадров