Громадський контроль за додержанням законодавства по забезпеченню належних, безпечних і здорових умов праці - Чудовський, В. І.; Chudovskyi, V. I. (Форум права. – 2011. – № 4. – С. 807–812, 2011)
Досліджено стан громадського контролю за додержанням вимог нормативно- правового забезпечення належних, безпечних і здорових умов праці.

The article examines the state of public control over compliance with the legal provision of appropriative, safe and healthy working conditions.

Исследовано состояние общественного контроля за соблюдением требований нормативно-правового обеспечения надлежащих, безопасных и здоровых условий труда.
Public Control over a Compliance with Law on Provision of Proper, Secure and Healthy Working Conditions
Общественный контроль за соблюдением законодательства по обеспечению надлежащих, безопасных и здоровых условий работы
Чудовський, В. І. Громадський контроль за додержанням законодавства по забезпеченню належних, безпечних і здорових умов праці [Електронний ресурс] / В. І. Чудовський // Форум права. – 2011. – № 4. – С. 807–812. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-4/11hvizup.pdf.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; охорона праці; умови праці; належні та безпечні умови праці; правове регулювання; законодавство; громадський контроль; охрана труда; условия труда; надлежащие и безопасные условия труда; правовое регулирование; законодательство; общественный контроль; appropriate and safe working conditions; labor safety; working conditions; legal regulation; public control