Поняття, призначення та ознаки контролю за діяльністю Національної поліції - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 107 - 111, 2022)
Зазначено, що початковим етапом з’ясування сутності та особливостей контролю за діяльністю Національної поліції повинне бути уточнення його призначення, під яким пропонується розуміти сукупність мети та завдань певної діяльності в суспільстві, які обумовили її необхідність та важливість у системі суспільних відносин. Отмечено, что начальным этапом выявления сущности и особенностей контроля за деятельностью Национальной полиции должно быть уточнение его назначения, под которым предлагается понимать совокупность целей и задач определенной деятельности в обществе, которые обусловили ее необходимость и значимость в системе публичных отношений. It is noted that the initial stage of clarifying the nature and features of control over the activities of the National Police should be clarification of its purpose, which is proposed to understand the set of goals and objectives of certain activities in society, which led to its necessity and importance in the system of social relations.
Музичук О. М. Поняття, призначення та ознаки контролю за діяльністю Національної поліції / О. М. Музичук // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 107 - 111.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; контроль за діяльністю поліції; контроль за деятельностью полиции; police control