Принципи організації та діяльності Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей - Профатіло, К. В.; Profatilo, K. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8551-3849 (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. – 2021. – Вип. 53. – С. 50-54, 2021)
Проаналізовано принципи організації та діяльності Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Визначено їх основні риси, сутність та значення. Обґрунтувано пропозиції щодо вдосконалення адміністративно-правового регулювання принципів функціонування даного центрального органу виконавчої влади, узгодження з ними його компетенції та діяльності.

The principles of the organization and activity of the Commission for the Regulation of Gambling and Lotteries are analyzed. Their main features, essence and meaning are determined. Proposals regarding the improvement of the administrative and legal regulation of the principles of functioning of this central body of executive power, coordination with them of its competence and activity have been substantiated.

Проанализированы принципы организации и деятельности Комиссии по регулированию азартных игр и лотерей. Определены их основные черты, сущность и значение. Обоснованы предложения по усовершенствованию административно-правового регулирования принципов функционирования данного центрального органа исполнительной власти, согласования с ними его компетенции и деятельности.
Principles of organization and activity of the Commission for regulation of gambling and lotteries
Профатіло, К. В. Принципи організації та діяльності Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей / Профатіло К. В. // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. – 2021. – Вип. 53. – С. 50-54. - DOI: https://doi.org/10.32841/2307-1745.2021.53.10.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Комісія із регулювання азартних ігор і лотерей; Commission for the regulation of gambling and lotteries; Комиссия по регулированию азартных игр и лотерей; адміністративно-правовий статус; administrative and legal status; административно-правовой статус; азартні ігри; gambling; азартные игры; лотереї; lotteries; лотереи; повноваження; powers; полномочия; принципи; principles