Окремі аспекти використання спеціальних знань при розслідуванні злочинів проти правосуддя - Книженко, С. О.; Knyzhenko, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1944-4256 (Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 82-84., 2019)
Підкреслено, що ефективне розслідування злочинів проти правосуддя можливе лише за умови використання допомоги спеціалістів, в тому числі й шляхом призначення судових експертиз, які в свою чергу, потребують подальшого теоретичного осмислення та розроблення експертних методик з врахуванням потреб сьогодення.

It is emphasized that effective investigation of crimes against justice is possible only with the help of specialists, including by appointing forensic experts, which in turn require further theoretical understanding and development of expert methods taking into account the needs of today.

Подчеркнуто, что эффективное расследование преступлений против правосудия возможно только при использовании помощи специалистов, в том числе и путем назначения судебных экспертиз, которые, в свою очередь, требуют дальнейшего теоретического осмысления и разработки экспертных методик с учетом сегодняшних потребностей.
Книженко, С. О. Окремі аспекти використання спеціальних знань при розслідуванні злочинів проти правосуддя / Світлана Олександрівна Книженко // Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 82-84.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; злочини проти правосуддя; crimes against justice; преступления против правосудия; судова експертиза; forensic examination; судебная экспертиза; спеціальні знання; expertise; специальные знания