Кваліфікація як важлива характеристика працівника поліції - Подорожній, Є. Ю.; Podorozhnii, Ye. Yu.; Подорожній Євген Юрійович (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 1 груд. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 74-75, 2023)
Зазначено, що кваліфікація працівника нерозривно пов’язана із процесом його професійного навчання, оволодінням новими навиками, вміннями, а також отриманням спеціальних знань. А відтак, що чим ширше рівень освіти має поліцейський, тим вище його цінність для органів та підрозділів Національної поліції України.

It is noted that the employee's qualification is inextricably linked to the process of his professional training, mastering new skills and abilities, as well as obtaining special knowledge. And so, the wider the level of education a police officer has, the higher his value to the authorities units of the National Police of Ukraine.

Отмечено, что квалификация работника неразрывно связана с процессом профессионального обучения, овладением новыми навыками, умениями, а также получением специальных знаний. Следовательно, чем шире уровень образования имеет полицейский, тем выше его ценность для органов и подразделений Национальной полиции Украины.
Keywords: кваліфікація; qualification; квалификация; працівники поліції; police officers; работники полиции; професійна діяльність; professional activity; профессиональная деятельность