Динаміка формування політичної еліти в Україні - Могільова, С. В.; Mohilova, S. V. (Українська національна революція 1917–1921 рр. – досвід та уроки боротьби за державність : Всеукр. наук. форум, присвяч. 100-й річниці завершення Української національної революції (м. Харків, 25 листоп. 2021 р.). – Харків: ХНУРЕ, 2021. – С. 78-80, 2021)
Наголошено, що вперше за роки незалежності зусилля держави та громадянського суспільства по накопиченню елітних потенцій дали певні зрушення. Протягом останніх двох років відбувається дійсно змістовна спроба зміни політичної еліти.

It is emphasized that for the first time in the years of independence, the efforts of the state and civil society to accumulate elite potentials have yielded certain changes. During the last two years, there has been a really meaningful attempt to change the political elite.

Подчеркнуто, что впервые за годы независимости усилия государства и гражданского общества по накоплению элитных потенций дали определенные сдвиги. В последние два года происходит действительно содержательная попытка смены политической элиты.
Keywords: політична еліта; політична система; формування; political elite; political system; formation; политическая элита; политическая система; формирование