Виправлення та ресоціалізація осіб, засуджених за злочини проти громадського порядку та моральності, в Україні : дисертація - Заїка, Д. Є.; Zaika, D. Ye. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2024)
У дисертації досліджено історико-філософську еволюцію виправлення та ресоціалізації, як процесів. Запропоновано періодизацію вітчизняної історії розвитку виправлення та ресоціалізації засуджених.

The dissertation examines the historical-philosophical evolution of correction and resocialization as processes. A periodization of the national history of the development of correction and resocialization of convicts is proposed.

В диссертации исследована историко-философская эволюция исправления и ресоциализации, как процессов. Предложена периодизация отечественной истории развития исправления и ресоциализации осужденных.
Keywords: Україна; Дисертації. Theses. Диссертации; 081 – Право; виправлення та ресоціалізація засуджених; осіби, засуджені за злочини проти громадського порядку та моральності; пробація; correction and resocialization of convicts; persons convicted of crimes against public order and morality; probation; Ukraine; исправление и ресоциализация осужденных; лица, осужденные за преступления против общественного порядка и нравственности; пробация; Украина