Теоретичні аспекти здійснення місцевими державними адміністраціями функцій у галузі забезпечення законності - Стороженко, С. М.; Storozhenko, S. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 219-224., 2008)
Розкрито теоретичні аспекти здійснення місцевими державними адміністраціями функцій у галузі забезпечення законності. Раскрыто теоретические аспекты осуществления местными государственными администрациями функций в области обеспечения законности. Theoretical aspects of the implementation by the local state administrations of functions in the field of legality are revealed.
Стороженко, С. М. Теоретичні аспекти здійснення місцевими державними адміністраціями функцій у галузі забезпечення законності / С. М. Стороженко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 219-224.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; місцеві державні адміністрації; местные государственные администрации; забезпечення законности; обеспечение законности; функції; повноваження; функции; полномочия