Інформаційні технології у правовій статистиці - Виганяйло, С. М.; Vyhaniailo, S. M. (Правова наука і державотворення в Україні в контексті інтеграційних процесів: матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 19-20 трав. 2023 р.). – Суми, 2023. – С. 285-286, 2023)
Зазначено, що використання інформаційних технологій в офіційній статистиці регламентується на законодавчому рівні, та дозволяє швидко та безпомилково збирати, обробляти, та використовувати для прийняття рішень статистичних даних.

It is noted that the use of information technologies in official statistics is regulated at the legislative level, and allows for quick and error-free collection, processing, and use of statistical data for decision-making.

Отмечено, что использование информационных технологий в официальной статистике регламентируется на законодательном уровне и позволяет быстро и безошибочно собирать, обрабатывать и использовать для принятия решений статистических данных.
Keywords: інформаційні технології; правова статистика; information technology; legal statistics; информационные технологии; правовая статистика