Правове регулювання протидії кібербулінгу в Україні - Чумак, В. В.; Chumak, V. V.; Chumak, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6171-2250; Цебинога, В. Ю.; Tsebinoga, V. Yu.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7500-3378 (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 листоп. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 202-204, 2018)
Проаналізовано правове регулювання протидії кібербулінгу в Україні.

The legal regulation of combating cyberbullying in Ukraine is analyzed.

Проанализированы правовые регулирования противодействия Кибербуллингу в Украине.
Чумак, В. В. Правове регулювання протидії кібербулінгу в Україні / Володимир Валентинович Чумак, Вікторія Юріївна Цебинога // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 листоп. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Консультат. місія Європ. Союзу. – Харків, 2018. – С. 202-204.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; протидія кібербуллінгу; кібербуллінг; буллінг; правове регулювання; противодействие кибербуллингу; кибербуллинг; буллинг; cyberbullying; bullying; counteraction to bullying