Використання технології блокчейн для підвищення кіберзахисту державних реєстрів - Борисова, К. Є.; Borysova, K. Ye.; Нагорний, М. О.; Nahornyi, M. O. (Безпека у кіберсфері : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кам’янець-Подільський, 28 трав. 2025 р.). – Кам’янець-Подільський: ХНУВС, 2025. – С. 75-76, 2025)
Стверджено, що блокчейн-технології мають значний потенціал для підвищення рівня кібербезпеки державних реєстрів, однак потребують комплексного підходу до впровадження, з урахуванням правового середовища та технічної готовності.

It is argued that blockchain technologies have significant potential for increasing the level of cybersecurity of public registers, but require a comprehensive approach to implementation, taking into account the legal environment and technical readiness.
Keywords: блокчейн-технології; кібербезпека; кіберзахист державних реєстрів; blockchain technologies; cybersecurity; cyber protection of state registers