Українська національна революція 1917– 1921 рр. – досвід та уроки боротьби за державність - Харківський національний університет радіоелектроніки; Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2021)
Надано збірник тез доповідей учасників Всеукраїнського наукового форуму "Українська національна революція 1917-1921 рр. – досвід та уроки боротьби за державність", що відбувся 25 листопада 2021 року у місті Харкові.

A collection of abstracts of reports of the participants of the All-Ukrainian Scientific Forum "Ukrainian National Revolution 1917-1921 - experience and lessons of the struggle for statehood", held on November 25, 2021 in the city of Kharkiv, has been provided.

Представлен сборник тезисов докладов участников Всеукраинского научного форума "Украинская национальная революция 1917-1921 гг. – опыт и уроки борьбы за государственность", который состоялся 25 ноября 2021 в городе Харькове.
Keywords: Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна; Ukraine; Історія. History. История; Українська національна революція 1917-1921 рр.; Ukrainian National Revolution of 1917-1921; Украинская национальная революция 1917-1921 гг.; 1917-1921; державність; statehood; государственность