Конфлікт поколінь «батьки і діти» як виклик педагогам - Саппа, М. М.; Sappa, M. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2242-1004 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 берез. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 55-57, 2020)
Представлено так званий конфлікт «батьки та діти» як наявність недостатнього взаєморозуміння у сфері освіти між поколіннями студентів та педагогів. Показано необхідність розробки психолого-педагогічної концепції взаємодії з курсантами та студентами, які навчаються в українських закладах вищої освіти.

The so-called "parents and children" conflict is presented as the lack of mutual understanding in the field of education between generations of students and teachers. The necessity of developing a psychological and pedagogical concept of interaction with cadets and students studying in Ukrainian free economic zones is shown.

Представлены так называемый конфликт «отцы и дети» как наличие недостаточного взаимопонимания в сфере образования между поколениями студентов и педагогов. Показана необходимость разработки психолого-педагогической концепции взаимодействия с курсантами и студентами, обучающимися в украинских учреждениях высшего образования.
Саппа, М. М. Конфлікт поколінь «батьки і діти» як виклик педагогам / М. М. Саппа // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 берез. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2020. - С. 55-57.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; конфлікти; конфликты; conflicts; батьки та діти; parents and children; родители и дети; покоління; поколения; generation; студенти; students; студенты; педагоги; educators; психолого-педагогічна концепція; psychological and pedagogical concept; психолого-педагогическая концепция; курсанти; курсанты; cadets; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; generational conflict; конфлікт поколінь; конфликт поколений