Загрози національній інформаційній безпеці в період пандемії COVID-19 - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956; ResearcherID: B-9071-2018 (Актуальні питання діяльності суб’єктів господарювання в умовах пандемії COVID-19 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 лют. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 32-34, 2021)
Розглянуто можливі загрози інформаційній безпеці держави, що виникають в період пандемії COVID-19. Надано рекомендації щодо запровадження державних програм із підвищення інформаційної грамотності серед громадян та серед суб’єктів господарювання, що функціонують у сфері медіа.

Possible threats to the information security of the state that arise during the COVID-19 pandemic are considered. Recommendations are given on the implementation of state programs to improve information literacy among citizens and among business entities operating in the media sector.

Рассмотрены возможные угрозы информационной безопасности государства, возникающие в период пандемии COVID-19. Даны рекомендации по внедрению государственных программ по повышению информационной грамотности среди граждан и среди субъектов хозяйствования, функционирующих в сфере медиа.
Швець, Д. В. Загрози національній інформаційній безпеці в період пандемії COVID-19 / Дмитро Володимирович Швець // Актуальні питання діяльності суб’єктів господарювання в умовах пандемії COVID-19 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 лют. 2021 р.) / МВС України, МОЗ України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Нац. фармацевт. ун-т. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 32-34.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформаційна безпека держави; информационная безопасность государства; information security of the state; COVID-19; пандемія; пандемия; pandemic; поширення неправдивої інформації щодо хвороби; дистанційна робота; хакерські атаки