Проблеми правоохоронного забезпечення судочинства в Україні - Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; ResearcherID: L-2114-2016; Віталій Пчелін (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2017. – Вип. 5, т. 1. – С. 224-229, 2017)
У статті проаналізовано стан правоохоронного забезпечення судочинства в Україні. Виокремлено проблемні аспекти вказаного виду забезпечення судочинства. Визначено, що через відсутність належного правоохоронного забезпечення діяльності органів судової влади, зокрема адміністративних судів, принцип незалежності судді й судової гілки влади загалом зазнає чималих порушень.

In the article,we analyzed the state of law enforcement provisionof judicial proceedings in Ukraine. The problematic aspects of the given type of maintenance of judicial proceedings are singled out. It has been determined that due to the lack of proper law enforcement provisionof judicial authorities, including administrative courts, the principle of independence of the judge and the judiciary as a whole is subject to considerable violations.

В статье проанализировано состояние правоохранительного обеспечения судопроизводства в Украине. Выделены проблемные аспекты указанного вида обеспечения судопроизводства. Определено, что из-за отсутствия надлежащего правоохранительного обеспечения деятельности органов судебной власти, в том числе административных судов, принцип независимости судьи и судебной ветви власти в целом подвергается немалым нарушениям.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронне забезпечення; судочинство в Україні; адміністративні суди; судова реформа; law enforcement provision; judicial proceedings in Ukraine; administrative courts; judicial reform; правоохранительное обеспечение; судопроизводство в Украине; административные суды; судебная реформа