Правові наслідки невиконання ухвали слідчого судді, суду про тимчасовий доступ до речей і документів - Кузубова, Т. О.; Kuzubova, T. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6488-4971 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 100-103, 2017)
Розглянуто правові наслідки в разі невиконання зобов’язаною стороною ухвали слідчого судді, суду про тимчасовий доступ до речей і документів. Зокрема, відповідно до положень ст. 166 КПК України у разі невиконання такої ухвали сторона кримінального провадження має право на підставі ухвали слідчого судді, суду провести обшук з метою відшукання та вилучення визначених раніше речей і документів.

The legal consequences in case of failure by the obliged party to comply with the decision of the investigating judge, the court on temporary access to things and documents are considered. In particular, in accordance with the provisions of Art. 166 of the Criminal Procedure Code of Ukraine, in case of failure to comply with such a decision, a party to criminal proceedings has the right, based on the decision of the investigating judge, the court, to conduct a search for the purpose of finding and removing previously identified things and documents.

Рассмотрены правовые последствия в случае невыполнения обязанной стороной постановления следственного судьи, суда о временном доступе к вещам и документам. В частности, согласно положениям ст. 166 УПК Украины в случае невыполнения такого постановления сторона уголовного производства вправе на основании постановления следственного судьи, суда провести обыск с целью отыскание и изъятие определенных ранее вещей и документов.
Кузубова, Т. О. Правові наслідки невиконання ухвали слідчого судді, суду про тимчасовий доступ до речей і документів / Тетяна Олексіївна Кузубова // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 100-103.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; тимчасовий доступ до речей і документів; temporary access to things and documents; временный доступ к вещам и документам; невиконання ухвали суду; failure to comply with a court order; неисполнение постановления суда; кримінальне провадження; criminal proceedings; уголовное производство