До питання про діяльність органів прокуратури у сфері забезпечення прав споживачів - Кравченко, А. П.; Kravchenko, A. P. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2009.- Вип.44.- С. 128 - 133, 2009)
У статті розглядаються питання, пов’язані з напрямками вдосконалення наглядової діяльності органів прокуратури у сфері забезпечення прав споживачів. Акцентується увага на факторах забезпечення ефективності та дієвості наглядової діяльності та шляхах її оптимізації. В статье рассматриваются вопросы, связанные с направлениями совершенствования надзорной деятельности органов прокуратуры в сфере обеспечения прав потребителей. Акцентируется внимание на факторах обеспечения эффективности и действенности надзорной деятельности и путях её оптимизации. The article is devoted to the questions connected with the improvement of supervisory activities of the procurators bodies in the sphere consumers’ rights. The accents are on the factors of ensuring the effectiveness of the supervisory activity and ways of its optimizations.
Кравченко, А. Г. До питання про діяльність органів прокуратури у сфері забезпечення прав споживачів / А. Г. Кравченко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2009.- Вип. 44.- С. 122 - 128
Keywords: права споживачів; права потребителей; захист споживачів; защита потребителей; органи пркуратури; органы прокуратуры; правовий захист; правовая защита; наглядова діяльність Генеральної прокуратури України; права і свободи громадян; права и свободы граждан; надзорная деятельность Генеральной прокуратуры Украины