Об'єктивні передумови для вдосконалення адміністративно-правового механізму забезпечення прав суб'єктів підприємницької діяльності в сфері оподаткування - Чорна, А. М.; Chorna, A. M. (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2016. – Вип. 3. – С. 203-207, 2016)
Проаналізовано нормативно-правові акти та наукові дослідження вітчизняних учених, сформовано власне бачення об'єктивних передумов для вдосконалення адміністративно-правового механізму забезпечення суб'єктів підприємницької діяльності у сфері оподаткування. The normative-legal acts and scientific researches of domestic scientists are analyzed, the own vision of objective preconditions for improvement of the administrative-legal mechanism of maintenance of subjects of business activity in the field of taxation is formed. Проанализированы нормативно-правовые акты и научные исследования отечественных ученых, сформировано собственное видение объективных предпосылок для совершенствования административно-правового механизма обеспечения субъектов предпринимательской деятельности в сфере налогообложения.
Чорна, А. М. Об'єктивні передумови для вдосконалення адміністративно-правового механізму забезпечення прав суб'єктів підприємницької діяльності в сфері оподаткування / Чорна А. М. // Науковий вісник публічного та приватного права. – 2016. – Вип. 3. – С. 203-207.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; адміністративно-правовий механізм; административно-правовой механизм; administrative and legal mechanism; оподаткування; налогообложение; taxation; забезпечення прав; обеспечение прав; ensuring rights; платники податків; налогоплательщики; taxpayers