Проблеми забезпечення захисником-адвокатом захисту прав, свобод і законних інтересів особи у кримінальному провадженні та шляхи їх вирішення - Гайворонська, В. В.; Haivoronska, V. V.; Нікітченко, В. В.; Nikitchenko, V. V.; Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Олександр Юхно (Законодавче забезпечення правоохоронної діяльності : навч. посіб. – Харків : Стильна типографія, 2017. – С. 625-664, 2017)
У наукових пропозиціях розглянуто проблеми забезпечення захисником-адвокатом захисту прав, свобод і законних інтересів особи у кримінальному провадженні та шляхи їх вирішення.

The scientific proposals consider the problems of ensuring the defense attorney's protection of the rights, freedoms and legitimate interests of the individual in criminal proceedings and ways to solve them.

В научных предложениях рассмотрены проблемы обеспечения защитником-адвокатом защиты прав, свобод и законных интересов личности в уголовном производстве и пути их решения.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; захисник-адвокат; захист прав, свобод і законних інтересів особи; уголовное производство; защитник-адвокат; защита прав, свобод и законных интересов личности; criminal proceedings; protection of the rights, freedoms and legitimate interests of the individual; lawyers; defender