Динаміка споживання наркотиків у молодіжному середовищі (за даними соціологічного моніторингу у м. Харкові) - Рущенко, І. П.; Rushchenko, I. P.; Сердюк, О. О.; Serdiuk, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5733-6432 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2014. – № 4 (67). – С. 230-239, 2014)
Наведено дані 20 років спостережень за динамікою молодіжного наркотизму у рамках мониторингу «Молодь та наркотики». Розглянуто проблему розповсюдження споживання наркотиків та інших психоактивних речовин серед харківської молоді з 1995 по 2014 роки. Проаналізовано закономірності епізодичного та регулярного споживання різних видів адиктивних речовин. The data of 20-year supervision within the limits of the research project Substance Use Monitoring Among Youth in Kharkiv City «Youth and Drugs» conducted by sociologists from Kharkiv National University of Internal Affairs is represented in the article. Приведены данные 20 лет наблюдений за динамикой молодёжного наркотизма в рамках мониторинга «Молодёжь и наркотики». Рассмотрена проблема распространения потребления наркотиков и других психоактивных веществ среди харьковской молодёжи с 1995 по 2014 годы. Проанализированы закономерности эпизодического и регулярного потребления различных видов аддиктивных веществ.
The dynamics of drug use among young people (according to sociological monitoring in Kharkiv city)
Динамика потребления наркотиков среди молодёжи (по данным социологического мониторинга в г. Харькове)
Рущенко, І. П. Динаміка споживання наркотиків у молодіжному середовищі (за даними соціологічного моніторингу у м. Харкові) / І. П. Рущенко, О. О. Сердюк // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2014. – № 4 (67). – С. 230-239.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; соціологічний моніторинг; социологический мониторинг; sociological monitoring; наркотики; drugs; молодь; молодежь; youth; регулярне споживання наркотиків; регулярное употребление наркотиков; regular drug consumers; епізодичне споживання наркотиків; эпизодическое употребление наркотиков; episodical drug consumers; динаміка молодіжного наркотизму; динамика молодёжного наркотизма; Харків; Харьков; Kharkiv