Поняття "інформація" в національному законодавстві - Холдоєнко, А. В.; Kholdoienko, A. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-0075-4702 (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 275-277, 2022)
Досліджуються різні дефініції поняття «інформація». Відзначається, що на даний момент в інформаційному законодавстві мають місце численні визначення фундаментального елементу інформаційного права - «інформація», що неузгоджені між собою, що обумовлено насамперед різними підходами до вивчення такого явища як інформація, недостатньої системністю дослідження суспільних відносин, в яких об’єктом виступає інформація та недосконалим процесом правового регулювання відносин в інформаційній сфері.

Different definitions of the concept of "information" are studied. It is noted that at present in the information legislation there are numerous definitions of the fundamental element of information law - "information", which are inconsistent with each other, due primarily to different approaches to studying such phenomena as information, lack of systematic study of social relations. information and imperfect process of legal regulation of relations in the information sphere.

Исследуются различные определения понятия «информация». Отмечается, что на данный момент в информационном законодательстве имеют место многочисленные определения фундаментального элемента информационного права несогласованные между собой - "информация", что обусловлено прежде всего разными подходами к изучению такого явления как информация, недостаточной системностью исследование общественных отношений, в которых объектом выступает информация и несовершенным процессом правового регулирования отношений в информационной сфере.
Холдоєнко А. В. Поняття "інформація" в національному законодавстві / А. В. Холдоєнко // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Ф-т № 6, Каф. правоох. діяльності та поліціїстики, Наук. парк «Наука та безпека». - Харків, 2022. - С. 275-277.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформація; визначення інформації; информация; определение информации; information; definition of information; Інформаційне право. Information law. Информационное право